Profil

Vores kundekreds spænder vidt, lige fra den lille private kunde til de store erhvervskunder samt kommunale institutioner

Vi bestræber os altid på , at levere højeste kvalitet til vores kunder, samt at fastholde kvaliteten ved jævnlig kvalitetsbesøg. Derudover oplærer vi vores personale hos de kunder, som de skal arbejde hos, således at de er oplært til netop din virksomhed og dit behov, hvilket også betyder at det altid er det samme personale som servicere dig. Vi uddanner vores personale løbende.

Da kvalitet og personale trivsel er det vi lægger særlig vægt på, har vi i den forbindelse valgt, at vores leverandør af materialer og rengøringsprodukter skal være miljøcertificeret. Det betyder i hverdagen, at vores assistenter ikke får allergi af deres arbejde samt at du om kunde er sikker på at din virksomhed eller er rengjort effektivt og skånsomt.

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dig videre med dit projekt og rådgiver dig om hele processen. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende snak, husk det koster ikke noget at spørge.

Kontakt os på tlf. 22 51 78 13 eller e-mail sandhuservices@sandhu.dk.